Servicii

Consultanta pentru investitii

Consilierea firmelor germane in domeniul proiectelor de investitii in Romania este centrul activitatii noastre de mai bine de 10 ani. In acest sens am sprijinit pana acum mai bine de 500 firme din diverse domenii si de marimi diferite.

Selectarea de personal Experienta ne-a demonstrat ca selectarea partenerului "potrivit" in productie, vanzari sau achizitii este o piatra de temelie a succesului. Bazele noastre de date cuprind firmele cele mai adecavte din orice domeniu de pe intreg teritoriul Romaniei.
Delegatii de afaceri Delegatiile de cooperare cu burse de contact integrate sunt o optiune foarte eficienta in special pentru firmele care cauta in Romania un partener pentru productie, vanzari sau achizitii.
Birou de traduceri autorizate

Traducerile necesare din si in limba germana  vor fi efectuate chiar de catre firma noastra deoarece functionam in acelasi timp si ca birou de traduceri autorizate.

Managementcoaching Oferim clientilor nostri care nu au angajat inca personal de conducere propriu, administrarea firmei in faza de inceput, pe baza de contract.
Notar. Consultanta fiscala. Audit.Din reteaua noastra nationala de birouri locale selectate cu grija, va propunem specialistii potriviti pentru activitati speciale precum operatii notariale, contabilitate si consultanta fiscala, audit sau reprezentare juridica.